Helårsdyne

Tilbud

Allergivenlig dyne 140×200 cm – Fiber helårsdyne – 2. sortering

149.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8807602088436667 Kategori:

Der er her tale om et restparti af assorterede 2. sorterings dyner og kan derved variere i vægt og model. Dynerne er produceret i Europa, hvor kvalitet og miljø er i højsædet. Dynerne er 2. sortering, hvilket betyder at der KAN forekomme små synsmæssige fejl, ALDRIG funktionsmæssige.
Få en god nattesøvn
Søvnen er vigtig for at få hverdagen til at fungere, og her spiller din dyne en essentiel rolle. Med denne lækre fiberdyne får du en rigtig god, der giver den dybe og stabile søvn, som er så vigtig.
Sov med god samvittighed
Med en fiberdyne kan du sove trygt og med god samvittighed. Dynen er nemlig særligt velegnet til folk med astma og allergi grundet det lækre fiberfyld og muligheden for at vaske dynen ved 60 grader, hvilket dræber bakterier og husstøvmider.
Kvalitet til lavpris
Hos Soveland er vores fokus topkvalitet til den bedst mulige pris. Derfor har vi udvalgt denne 2. sorteringsdyne til vores sortiment, da du her får en kvalitets fiberdyne til en ekstra skarp pris. Dynernes 2. sorteringsfejl er ikke funktionsmæssige fejl, hvilket sikrer, at dynen funktionsmæssige kvalitet stadig når Sovelands høje krav.
Dynen til de flestes behov
Denne lune helårsdyne passer til de flestes behov, så det er formodentlig den dyne, du har brug for. Men har du tendens til at have det varmt, kan du overveje en sval dyne. Er du derimod meget kuldskær, skal du måske vælge den varme vinterdyne. Med en lun helårsdyne kommer du til at sove fortryllende det meste af året, men det betyder dog ikke, at du skal fravælge sommerdynen om sommeren.